Naast bouwkundige zwembaden kunt u bij Segers Zwembadbouw ook terecht voor polyester zwembaden, van het merk Polyfaser.
Polyfaser zwembaden zijn vervaardigd uit een hoogwaardige kwaliteit polyester die versterkt is met glasvezel. Leverbaar in 25 modellen, elk in de kleuren wit en hemelsblauw. Het ruime assortiment garandeert een bad naar ieders wens, zowel qua vorm als maatvoering. Een kwaliteitsproduct van een fabrikant met bijna 40 jaar ervaring.

De handmatige verwerking van polyesterhars en glasvezel zorgt voor een gelijkmatige kwaliteit. Elk bad ondergaat diverse productiefases in speciaal daarvoor ingerichte ruimtes, waar een constante temperatuur en luchtvochtigheid heersen.

Standaard wordt bodemisolatie toegepast. Zo vormen eventuele oneffenheden zoals scherpe steentjes in de betonvloer geen gevaar voor uw bad. Ervaring leert dat extra wandisolatie niet nodig is door de isolerende eigenschappen van de gebruikte materialen. Ingewerkte verstevigingsprofielen garanderen een solide constructie.

Alle baden zijn bestand tegen een constante watertemperatuur van 28ºc met een maximum van 30ºc.

Om van het Polyfaser monoblok zwembad een echt zwemparadijs te maken kan uit vele opties gekozen worden. Een inlooptrap, een massage zitbank en een ingebouwde lamellenafdekking zijn slechts enkele voorbeelden.

Naast deze "mono-blok zwembaden" zijn ook "vrije-vorm" zwembaden leverbaar. Vrijwel elke maat en elk model behoort tot de mogelijkheden, bijvoorbeeld een skimmerbad of een bad met overloopgoten. Maak uw wensen kenbaar zodat wij de juiste aanbieding voor u kunnen verzorgen.

Hieronder ziet u enkele voorbeelden.